Over mij

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over mij

Kom weer in balans!
Dat is mijn motto. En ik help u daar graag bij. Hoe? Dat leest u hier!

Mijn naam is Brigitte en al sinds mijn 23e ben ik bezig met het menselijk lichaam en hoe ik mensen kan helpen met ontspannen of met pijnklachten.
De afgelopen 32 jaar ben ik mezelf blijven ontwikkelen met cursussen en opleidingen. Enerzijds omdat ik het super leuk vind en anderzijds omdat ik iemand hiermee optimaal kan helpen.

Zoveel mensen, zoveel wensen! 
Omdat er veel uiteenlopende klachten zijn bied ik een scala aan "tools" aan om het lichaam weer in balans te brengen. Zo behandel ik met Acupunctuur, op het lichaam maar ook op het oor, Tuina massage, Guasha massage en Cupping. Allemaal onderdelen behorende tot Traditional Chinese Medicine.
Verder geef ik klankbelevingen, workshop anti-aging en verzorg ik yin yogalessen bij NJOYoga.
Wil je je gezicht weer laten stralen zonder botox dan geef ik graag een cosmetische acupunctuur behandeling
 
Als je een behandeling overweegt is het voor mij belangrijk om informatie te verzamelen. Allereerst stel ik je een aantal vragen voordat ik een behandelplan maak. Bij de eerste afspraak kijk ik naar de tong, voel de pols en onderzoek de buik waarna we, indien gewenst, meteen beginnen om de energiebalans in het lichaam te herstellen. 

Ik doe dit alles bij yogastudio NJOYoga, Theemsweg 53 in Spijkenisse. Benieuwd naar de locatie of wat er nog meer te doen is bij NJOYoga? Voor een kijkje op de website klik hier.
 

Share our website